Mica publicitate politică Piatra-Neamț

0

politica

PNL – Pierdut șef mic și simpatic. Răspunde la numele de Mugurel sau Bobocel, este prietenos și face doar afară. Ultima oară a fost văzut în preajma clădirii Parlamentului.
Oferim recompensă generoasă găsitorului și dublu pentru cine decide să îl păstreze.

***

PSD – Pierdut legătură cu realitatea. Ultima oară am văzut-o în preajma alegerilor parlamentare.
O declarăm nulă.

***

PMP – Pierdut viceprimar hrănaci în zona primăriei Piatra-Neamț. Recent a fost văzut în curtea PNL. Este de talie mare și răspunde la chemarea ”Hai în birou la primar”. Oferim recompensă în biscuiți celui care îl găsește și îl aduce înapoi la partid.

***

ALDE – Dorești o alianță fierbinte. Doar cu noi poți avea parte de momente de neuitat la vot, într-un cadru cald și instituțional. Oferim ridicări și coborâri de mână domnilor generoși și partidelor discrete. Nu ne contacta dacă vrei doar o aventură.

***

Grupul de consilieri PNL din CL Piatra-Neamț anunță scoaterea la licitație a scăderii prețurilor la parcările de reședință. Ultima licitație s-a oprit la 60%, procent de la care se va relua la una dintre viitoarele ședințe de Consiliu Local.

***

Grupul de consilieri PSD din CL Piatra-Neamț anunță că cer o pauză de 5 minute pentru consultări ca să aibă timp să își ceară voie să facă anunțul.

***

Bună, sunt consilier județean, sunt din Neamț, vârsta medie, apartenență politică bună, caut domnișoară serioasă dispusă la o relație fără prejudecăți, de lungă durată. Ofer seriozitate și loc de muncă în sistemul bugetar. Pot fi găsit pe drumul Piatra-Neamț – Durău. Rog seriozitate.

***

Afacerist, filosof, politician, închiriez consilieri locali sau județeni la bucată sau vrac. Toți sunt sănătoși, ascultători și se mișcă popular. Doritorii sunt așteptați la sediul principal de la intrarea în Vaslui pe dreapta sau la punctul de lucru din Piatra-Neamț.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate