Bandă de circulație pietonală pentru femeile singure. O noua idee trăsnită a primăriei Piatra-Neamț

0

Pentru a stimula natalitatea în continuă scădere, municipalitatea pietreană a decis ca pistele de biciclete să primească o nouă utilitate. Acestea sunt destinate de acum circulației pietonale exclusiv pentru doamnele sau domnișoarele care nu sunt implicate într-o relație stabilă. Deocamdata, această nouă facilitate a început să fie folosită, timid, de femeile mai în vârstă, dar cu certitudine în curând vor prinde curaj și restul doamnelor și, mai ales, domnișoarelor.

Primăria din Piatra-Neamț a luat această decizie trăsnită deoarece, statistic, natalitatea este în scădere și numărul femeilor singure în creștere. La această situație se adaugă și gradul din ce în ce mai scăzut de socializare, ceea ce diminueaza considerabil formarea unor noi cupluri care să procreeze.

Totodată, noua decizie a primăriei va prezenta și un punct de atracție turistică, Piatra Neamț devenind primul oraș din lume unde femeile fără partener au o zonă pe unde pot circula și pot fi abordate în vederea intemeierii de relații sau chiar familii.

În perioada următoare se vor monta și plăcuțele de semnalizare care să indice categoria de persoane pentru care este destinat noul tronson de circulație pietonală.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate