Noul lider al PNL Neamț, Popescu Vasile

0

Unul dintre cei mai activi și implicați liberali din Neamț, nu de acum, ci din toate timpurile, este domnul Popescu Vasile, viceprimarul pe vremea căruia s-au creat în Piatra-Neamț peste 5.000 de locuri de muncă.popescu-vasile
Recent, domnul Popescu a fost propus direct de la L.I. Liberal International, Internaționala Liberală organizație mondială care urmărește, promovează și asomează activitatea liberalilor de notorietate internațională, cum e și cazul domnului Popescu Vasile. Cu această nominalizare, la rugămintea doamnei Gorghiu dar și personal a domnului președinte Klaus Iohanis, domnul Popescu Vasile a acceptat, pentru primă fază ca interimar postul de președinte al liberalilor nemțeni. Condiția pusă de domnul Popescu pentru a prelua, reorganiza și randamentiza PNL Neamț a fost ca în perioada de interimat liberalii nemțeni să muncească pentru partid măcar un sfert din cât muncește el, cerință foarte grea pentru liberalii care erau totuși obișnuiți ca măcar o dată pe lună să facă ceva.
După această numire, în fruntea PNL Neamț, PSD-iștii au convocat o ședință de urgență pentru a găsi soluții să atenueze impactul asupra județului. Social democrații previzionează probleme mari pentru ei după această numire prin mărirea bruscă o numărului de persoane fără ocupație din Neamț ceea ce ar însemna direct o presiune mărită asupra bugetului județului, ceea ce ar duce la imposibilitatea realizării promisiunilor electorale. Este posibil ca acesta să fie și adevăratul plan al PNL Neamț.

Șomerică Fără Frică

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate