PMP propune să se facă parcări de veci la Piatra-Neamț

0

Odată ajunși în consiliul local Piatra-Neamț și obținând o funcție de viceprimar, cei de la PMP au venit cu propunerea de a se înființa parcări de veci. Inițiativa cel puțin ciudată este motivată de faptul că unii pietreni nu au timpul necesar reînnoiriicimitir-6 anuale a contractelor de parcare.
În realitate, consilierii PMP au un alt plan. Directorul de la cimitire este din PMP și cel de la Parking tot de la PMP. Planul lor este să facă pachete promoționale și atunci când un cetățean își cumpară loc de parcare să i se ofere și un loc de veci într-un cimitir și, invers, când cumpără loc de veci să i se ofere și loc de parcare. În realitate, această asociere între cimitire și parcări se face pentru a obliga cetățenii să își plătească locurile de veci sau de parcare. Astfel se ajunge să nu mai poți înmormânta pe cineva dacă nu ai plătit parcarea sau să nu mai ai parcare dacă ai uitat să îți plătești anual locul de veci.
Dacă hotărârea celor de la PMP va trece de votul consilierilor locali și sunt șanse mari să treacă, urmează ca în cimitirele din Piatra-Neamț să fie montate aparate de taxare la fiecare mormânt, astfel încât rudele care vin în vizită să poată plăti pe loc taxa de concesiune anuală aferentă locului de veci eliminându-se astfel și cheltuielile de administrare a cimitirelor.

Funebru Politicus

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate