Poliția locală Roman-Neamț a sancționat doi consilieri locali de la PSD

0

Un titlu ambigu de la o cunoscută politia-romanpublicație romașcană a făcut valuri în rândul cetățenilor care au înțeles că doi consilieri PSD au fost amendați de Poliția Locală. Publicația a titrat fără să dea nume faptul că ”Două persoane care practicau prostituția în locuri publice au fost sancționate de polițiștii locali”

Articolul manipulator se referea la două prostituate dar, deoarece nu au fost date detalii sau nume, cetățenii au presupus că sigur e vorba de doi consilieri locali social democrați care s-au lăsat încălecați de primarul Micu și tătucul Leoreanu în schimbul unor favoruri bănești sau de altă natură.

PSD Roman dezminte: ”Prostituția este atunci când cineva primește bani în locul oferirii unor servicii sexuale. În cazul consilierilor noștri locali serviciile prestate sunt doar de natură orală sau manuală, adică luări de cuvânt și ridicări de mânuțe. Nu vom permite niciodată liberalilor să ne posede în toate felurile. Noi nu suntem gheișele dinastiei Leoreanu. Mai este puțin până acolo.”

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate