Politicienii din Piatra-Neamț au cerut desființarea Poliției Locale

0

Politicienii din Piatra-Neamț au cerut desființarea Poliției Locale după ce polițiștii locali au început pol-localasa amendeze prostituatele de pe centura municipiului Piatra-Neamț.
Motivația politicienilor este una cât se poate de corectă. Dacă Poliția Locală a început sa amendeze curvele, cu siguranță vor aplica amenzi și pentru 90% din clasa politică a municipiului, ceea ce ar fi de neconceput pentru domni politicieni.
Pentru a evita situația neplăcută în care poliția să sancționeze toate curvele, inclusiv pe cele la costum și cravată, azi a fost înmânat un memoriu semnat de 60% dintre aleșii locali prin care se cere desființarea în regim de urgență a Poliției Locale a municipiului Piatra-Neamț.
Pe cealaltă parte, prostituatele au reacționat și ele reclamând politicienii pietreni la Oficiul Concurenței pe motiv că aceștia se vând pe promisiuni și nu doar că strică piața dar e și o dovadă clară de concurență neloială. O prostituată a declarat: Politicienii ăștia din Piatra-Neamț au dus în derizoriu expresia ”banii înainte ca la curve”, se lasă încălecați pe promisiuni.

Pocnitorița Virginica

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate