Se interzic scuipători online în Piatra-Neamț

0

Un grup de consilieri locali din Piatra-Neamț s-au întâlnit recent pentru a face o propunere de HCL prin care sa interzică scuipătorii online în Piatra-Neamț. scuipatorulAceastă hotărâre de consiliu local este așteptată de majoritatea persoanelor publice din Piatra-Neamț și va însemna un prim pas spre o normalitate în mediul online local.

Scuipătorul online, o nouă formă de viață care trăiește pe lângă casele persoanelor publice și se hrănește cu zilele lor.

Scuipătorul online își ocupă o mare parte din timp urmărind postările făcute pe rețelele de socializare de diverse persoane publice, dar și de oameni nevinovați care intră în raza vizuală a scuipătorului. Odată depistată o postare care poate fi interpretată negativ, glandele salivare, care înlocuiesc neuronii, încep să funcționeze și scuipătorul vomita instantaneu la tastatură cele mai mari aberații și fantasmagorii posibile în scopul denigrării victimei.

Scuipătorul online poate fi depistat relativ ușor. El sălășluiește în perimetre semiluminate, nu își construiește niciodată un cuib, ci folosește vremelnic cuiburile altor mamifere. Are capul foarte asemănător cu fundul și se face remarcat printr-o amprentă olfactivă pregnantă, emanând constant un miros de candidoză de primăvară.

Combaterea scuipătorilor online se face cu tradiționalul flit care se poate aplica concentrat în doze scurte sau pulverizat continuu înspre scuipător. În cazul în care scuipătorul insistă, repetați procedeul până ce acesta părăsește perimetrul vieții dumneavoastră private.

ATENȚIE ! Cei care doresc să țină pe post de animal de companie, de pază sau atac, un scuipător online este foarte important de știut că acest animal nu trebuie spălat niciodată. Suprafața corpului scuipătorului online este acoperită cu glande sebacee care secretă o substanță urat mirositoare dar vitală pentru supraviețuirea lui. Înlăturarea stratului slinos protector poate duce la dezechilibre grave, oxigenul din aer putând arde suprafețe mari din pielea animalului iar dacă temperatura este sub 20 de grade scuipătorul riscă să intre în hipotermie, stratul de candeală având și rol termoizolant.
De preferabil este să evitați orice contact cu scuipătorii online. Chiar dacă sunt crescuți de mici, sau par prietenoși, mai devreme sau mai târziu vă vor ataca pe dumneavoastră sau vor ataca familia dumneavoastră, prietenii, etc.

Tristan Săpunel

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate