Un bărbat din Piatra-Neamț a ajuns la urgență după ce a încercat să semneze o adeziune la un partid politic

0

man-holding-crotch-stock-image-1474464463-article-0În această dimineață, la UPU Roman s-a prezentat un pacient, pe nume D.V., din Piatra-Neamț, cu un pix introdus și blocat în organul genital. Din declarațiile bărbatului se pare că acesta a vrut să semneze o adeziune pentru a se înscrie în PNL și a dorit să dea acestei semnături importanța cuvenită, dar după semnare nu a mai putut să scoată pixul de unde îl băgase.

Omului i-a fost rușine să se ducă la spitalul din Piatra-Neamț pentru că acesta este condus de un director de stânga și aici merg doar cei ce semneaza adeziunile de stânga, așa că a ales să meargă la Roman, cu gândul că acolo treaba e mai liberală…

Șeful PNL este acum la capul organului  proaspătului membru de partid și așteapă ca pixul să fie extras pentru a vedea dacă nu cumva a fost folosit un pix de la un alt partid, căci cele de la PNL sunt de regulă mai subțiri și mai mici, așa ca pentru liberali, și nu se blochează. În cazul în care se dovedește că pixul era de la o altă formațiune politică pietreanul riscă excluderea din partid.

Cuculeț Dreptaciu

 

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate