Cursuri de perfecționare pentru directorii deconcentratelor de la Neamț

0

Întrucât după aproape un deceniu de tăcere directorii de deconcentrate au ieșit forțat în conferințe de presă la insistențele Instituției Prefectului Neamț, s-a ajuns la concluzia ca aceștia au lacune mari în exprimare și în pregătirea profesională, probabil din lipsă de comunicare pe fondul acestui cod al tăcerii, motiv pentru care Guvernul României va oferi gratuit cursuri de perfecționare pe durata celor 7 ani de acasă.

Cursurile vor fi predate de specialiști în domeniu psihopedagogic, iar cursanții vor relua toate studiile necesare absolvirii Evaluării Naționale. După finalizarea cursurilor, directorii de deconcentrate care vor absolvi cu minimum nota 6 examenul vor beneficia, tot gratuit, de reluarea studiilor necesare examenului de Bacalaureat.

După absolvirea acestui stagiu, vor fi declarați compatibili cu funcția pe care o dețin și vor putea continua activitatea de director de instituție deconcentrată, nu înainte de a fi puși în temă cu privire la legislația în domeniu și la respectarea principiilor funcției pe care o dețin.

Necesitatea vorbirii unei limbi străine va fi eliminată din probele de examen, deoarece reprezentanții Guvernului nu stăpânesc nici măcar limba română, deci nu ar fi o cerință etică.



Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate