Piatra-Neamț sub amenințare, după gafa viceprimarului Popescu

0

popescu viceprimar

Oraşul nostru este amenințat de valuri de emigranți din Occident, cetățeni elvețieni şi germani.
Totul se întâmplă la mai puțin de 24 de ore, după ce viceprimarul oraşului Piatra- Neamț, Vasile Popescu a distribuit în neştire pe facebook, rezultatele unui eurobarometru, care indică oraşul ca fiind în topul localităților europene, cu cel mai ridicat nivel de trai.
Viceprimarul Popescu, spunea că echipa din care face parte, în frunte cu Primarul Chitic, lucrează la foc continuu în folosul comunității, deci, acesta este doar începutul, Piatra- Neamț având şanse sigure să devină oraşul cu cel mai ridicat nivel de trai din Europa.
Efectul mediatizării acestui fapt, nu a întârzâiat să apară, astfel că de astazi dimineață, serviciile secrete din primărie au fost puse în alertă, după ce, la vama Borş s-au prezentat mii de cetățeni elvețieni şi germani, care au declarat că se îndreaptă spre Piatra- Neamț, cu intenția de a se stabili aici. Nemții spun că s-au săturat de oraşele lor monotone cu primari incompetenți, care nu sunt în stare să țină localitățile în top-uri europene, iar elvețienii vor una din miile de locuințe ANL, de care amintea Popescu, fiind nemulțumiți că în Elveția, locuințele sunt prea scumpe şi primarii nu se implică aşa cum o fac cei din Piatra- Neamț, pentru ca „obținerea unei locuințe să fie relativ uşoară”, după cum declara Popescu.
După cum ne-au declarat surse de apă potabilă fără bacterii, şedința de astăzi a primarului Chitic cu şeful Poliției Locale, a avut legătură exact cu acest caz, şi nu cu altceva, aşa dupa cum ni s-a comunicat oficial.
Aceleaşi surse, ne-au spus că găurile apărute astăzi prin oraş, nu au fost de la avarii ale rețelei de apă, ci au fost anume făcute, pentru a afecta imaginea oraşului si a descuraja pe nemți şi elvețieni.
După şedința de la primărie, s-a hotărât ca viceprimarul Popescu să fie pedepsit: i se va suspenda contul de facebook pe durata campaniei electorale şi în fiecare dimineață, va striga cu glas tare rezultatele eurobarometrului, de la geamul biroului primarului Chitic, până încep sărbătorile de iarnă 2016.
Totodată, s-a stabilit că nu sunt motive de îngrijorare în ceea ce priveşte luarea cu asalt a oraşului, pentru că nivelul ridicat de trai şi continua expansiune a economiei de aici, va face posibilă fără probleme, primirea chiar şi a 100.000 de nemți şi elvețieni. Cei 93% dintre pietrenii mulțumiți de calitatea vieții din oraş îi vor primi cu brațele deschise pe noii veniți, mai ales că nici infrastructura nu pune probleme, gara din Piatra- Neamț fiind proaspăt modernizată, suportând până la 100 de trenuri cu imigranți pe zi.
Deja s-a luat legătura cu NEPI pentru urgentarea lucrărilor la noul mall, astfel asigurându-se noi locuri de muncă, pe care şi aşa nu avea cine să le ocupe, şomajul in stațiunea turistică de interes național fiind aproape inexistent.
Vă vom ține la curent.
autor: iEon

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate