Schimbare nouă în Codul Rutier. Vezi cine are voie să treacă pe culoarea roșie a semaforului

0

O nouă găselniță care contravine drepturilor omului a fost inițiată de DNA în colaborare cu DIICOT.semafor rosu
Cele două instituții au văzut că nu fac față în lupta cu corupția, fiind mai multi corupți decât pot ele ancheta au venit cu o modificare surpriză la Codul Rutier.
La Art.72. – (6) Se exceptează de la respectarea regulilor stabilite pentru pietoni polițistul rutier și persoanele care se află pe platforma drumului public și sunt autorizate, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, să îndrume sau să dirijeze circulația rutieră, în condițiile stabilite prin regulament. Se adaugă și aleșii locali aflați la cel puțin al doilea mandat, consilierii lor personali și secretarele acestora.
Excepția nu se extinde la rudele persoanelor adăugate în articolul din codul rutier așa că, dacă un om politic sau un consilier al acestuia este însoțit de o altă persoană minoră sau majoră, traversarea prin loc nepermis sau pe culoarea roșie a semaforului nu este permisă. Acest privilegiu de a traversa pe oriunde și chiar pe culoarea roșie a semaforului este valabil doar pentru categoriile adăugate în Art. 72, paragraful 6.

Parharnicul de la Beciul Domnesc

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate