Primăria Piatra-Neamț are probleme din cauza Bulgariei

0

Din cauza ofertelor foarte atractive lansate de operatorii turistici din Bulgaria pentru concedii pe malul mării, primăria Piatra-Neamț are mari probleme.

Doi jurnaliști locali, până acum suporteri ai primarului Carabelea, doreau să meargă și ei în concediu în Bulgaria. Au tot transmis mesaje primarului care pare că nu a înțeles sau poate din rea-voință nu a vrut să găsească resursele financiare pentru a-i plăti pe cei doi să aibă și ei cu ce merge în concedii.

În urma refuzului primarului de a plăti taxa de concediu în Bulgaria, cei doi jurnaliști au dezlănțuit iadul la primăria Piatra-Neamț începând să critice sever instituția, primarul și firmele subordonate.

Din păcate, acum nu se mai poate face mare lucru pentru concediul din Bulgaria. Speranța celor doi jurnaliști se îndreaptă spre toamnă când începe școala. Poate atunci Carabelea va înțelege mesajele și va achita taxa de reinserție școlară, cei doi jurnaliști dorind să se înscrie în proiectul ”A doua șansă”. Pentru asta vor avea nevoie de bani în vederea achiziționării trusoului micului jurnalist necalificat.

Doamne-ajută! Bani de-o suta!

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate