Amenzi „civile” inedite pentru cei care folosesc petarde

0

Întrucât organele de control nu prea au ce să le facă celor care explodează petardele pe unde apucă, prin boscheți, pe sub mașini, mai nou și în propria gură, s-a organizat o grupare civilă care stă la pândă prin rotație pentru a identifica sursele de zgomot infernal când ți-e lumea mai dragă și câinele mai liniștit.

Astfel, indivizii cu petarde nu vor fi pedepsiți pecuniar, însă această gardă civilă îi va lua pe sus și îi va închide pentru 24 de ore într-o încăpere izolată fonic în exterior, dar cu o acustică extrem de bună în interior.

Astfel, cei prinși în fapt vor fi torturați timp de 24 de ore prin expunerea continuă la zgomotul de petarde aruncate în acea încăpere pentru ca aceștia să simtă pe propria piele ce simt bietele animale, bătrânii sau oamenii mai sensibili când explodează o astfel de „invenție” care nu ar fi trebuit să ajungă pe mâinile românilor pe care, sinceri să fim, nu prea îi duce capul la mai mult.

Dacă după cele 24 de ore, individul este prins a doua oară în fapt, tortura va fi prelungită la 48 de ore. În caz de recidivă repetată, făptașii vor fi puși să caute zi și noapte toate animalele fugite din curți din cauza lor și a altor netrebnici asemenea lor. Dacă nu le găsesc în timp util, vor fi trimiși, pe propria cheltuială, să îndeplinească un stagiu de bună purtare în Afganistan, unde bombele sunt la ordinea zilei.

Carbid Păunescu

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate