Autoritățile au descoperit sursa infestării cu clostridium a Lacului Bâtca Doamnei

0

După luni de cercetări, anchetatorii de la Apele Române, sprijiniți de localnicii din zona lacului Bâtca Doamnei, au identificat persoana responsabilă și modul în care a fost contaminat lacul cu bacteria clostridium. picioare
Cu o zi înainte ca cei de la Apa Serv să descopere la analize prezența clostridiumului în apă, un jurnalist local venit să pozeze lebedele ca să dea de veste orașului că acestea sunt albe, s-a dezechilibrat și a alunecat intrând în apa lacului cu piciorul stâng. Deși contactul cu apa a fost unul foarte scurt, o parte din bacteriile care îl însoțesc permanent pe jurnalistul pietrean au apucat să se înfiltreze în apa lacului, infestându-l în mai puțin de 12 ore.
Din păcate, legislația României nu prevede pedepse în astfel de cazuri, deoarece contaminarea a fost involuntară iar cel care se face vinovat de dezastrul ecologic nu știa că este purtător. Acum, singura soluție a autorităților este să reușească să convingă poluatorul de utilitatea folosirii săpunului, numai că acesta refuză, motivând că săpunul are 8 atomi de carbon în compoziția moleculei, ceea ce ar putea duce la pierderea semnăturii chimice, iar câinii din comună nu îl vor mai recunoaste și în loc să fugă din cauza durerilor provocate la nivelul  receptorilor olfactivi, vor sări la el crezând că este un om.

Vestitul Jurnalist

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate