Camera de Comerț Neamț anunță organizarea primului târg de plante etnobotanice

0

Camera de Comerț Neamț, în parteneriat cu Camera Agricolă Neamț, anunță organizarea primului târg de plante etnobotanice. Târgul va avea loc în perioada alegerilor locale și sunt așteptați să participe producători din 24 de țări.marihuana-shop
Organizatorii ne-au asigurat că prețurile vor fi promoționale, fiecare pietrean care va vizita acest târg putând să își cumpere atât planta cu totul cât și răsadul sau semințele pentru a-și deschide o mică afacere chiar și în propriul apartament.
Camera de Comerț speră că în urma acestui târg inedit pietrenii care doresc să devină mici întreprinzători să aibă de unde să se inspire și să își deschidă prima afacere profitabilă.
”Este o oportunitate deosebită atât pentru mediul de afaceri local cât și pentru cei care nu au făcut niciodată afaceri până acum și ar dori să aibă un punct de plecare dar sunt confuzi în luarea unei decizii. Venim totodată și în întâmpinarea tinerilor consumatori nemțeni care pot cumpăra de la acest târg produse naturale, nu ceea ce se găsește acum pe piață”, a declarat directorul departamentului etno din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a județului Neamț.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate