CaraBelea caută colegi întru sfeclire – a obosit s-o dea în bară singur

0

Primarul municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea cunoscut și sub numele de scenă Caramelea, a înțeles într-un final că sportul sfeclirii repetate e mult prea extenuant pentru o făptură atât de plăpândă cum e domnia sa. Vrea să facă multe dar…mama ei de soartă, când e potrivnică, nimic bun nu iese. Ce-i drept, îl mai salvează ochelarii că doar știți mitul: ehe, dacă are ochelari înseamnă c-a citit mult, adicătelea e „dăștept” maică, doar că nu atunci când are nevoie să iasă din ceva nasol.

Revenind la oile noastre (toate cele behăitoare sau pe modul silent/avion) aflăm că se caută oameni capabili dornici de a se implica în dezvoltarea orașului (nu, nu, raionul de SF e tot la Kirileanu, nu s-a mutat).

„Dacă vrei să…dacă îți dorești să..” (de acord, sună ca începutul unei reclame pentru ceva cremă de dat untura jos), anunță „sugar pie” primarul, hai în echipa noastră, căutăm colegi.

Pentru că suntem băieți și fete de comitet, oferim și traducere: habar nu am ce fac, sunt în nutella până la amigdale, costumul de tigru s-a rupt și-mi ies urechile de șoricuț afară – bunăoară am dat de dracu’- caut oameni care au habar cu ce se mănâncă primăreala, he-he! (Dăncilă style, ați prins-o, da?)

Facem un apel pe această cale către toți cititorii noștri să nu-l streseze pe dom’ caramică. Procesul gândirii (așa, mai în hopuri-dâmburi, ca un Golf 1 pe-un drum comunal) nu trebuie perturbat, sabotat sau criticat.

Dacă doamne ferește ducă-se pe pustii ia omul ăsta o decizie corectă și se duce dracu’ toată treaba? Nu-i de șagă!

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate