Dezvăluiri șocante din învățământul nemțean. Promovarea sadismului criminal și perversiunilor sexuale în școli

0

La Balul Bobocilor de la liceul romașcan Petru Poni, în una dintre melodiile ce rulau ca backround muzical au fost niște versuri în care se spunea ”pop your pussy”.

sex-education_2805017bDacă ar fi vorba doar de o melodie în care apar îndemnuri către perversiuni sexuale nu ar fi o problemă. Mult mai grav este că micuților li se predau lucruri absolut oribile prin care se promovează scene sadice incredibile.

La o oră, un profesor citind dintr-o carte a povestit copiilor cum criminalul a omorât niște micuți și a ”aşezat cele două capete cu dinţii rânjiţi în fereşti, de ţi se părea că râdeau” după care același criminal sadic  ”unge toţi păreţii cu sânge, ca să facă şi mai mult în ciuda” mamei.
Tot în același context de un sadism bolnav același cadru didactic a povestit modul în care s-a răzbunat mama incendiind de viu criminalul și lovindu-l „în cap cu bolovani şi cu ce-au apucat, până l-a omorât de tot”.

Ce are de spus acum inspectoratul școlar despre modul în care sunt educații copiii din Neamț cu perversiuni sexuale prin melodii și descrieri de criminali sadici și scene de groază de la locul crimelor?

Știm deja răspunsul. Melodiile de acel gen au mai multe vizualizări decât are România populație sau citatele sadice sunt din povestea ”Capra cu trei iezi” a lui Ion Creangă, dar astfel de explicații nu pot sta în picioare când vine vorba de educația copiilor noștri. Propunem închiderea de urgență a Youtube-ului și anchetarea postmortem a lui Ion Creangă pentru promovarea sadismului criminal și a violenței și cruzimii contra animalelor.

Am mai putea vorbi și de alți ”perverși” ai literaturii obligatorii în școală cum ar fi Liviu Rebreanu care explică în ”Răscoala” cum e treaba cu ”Şi, fără a-şi fi ridicat faţa dintre sânii ei, călăuzit numai de lăcomia instinctului, o aşeză încet pe spate….. îşi înfipse degetele în părul lui, zgâlţâind cu furie. Deodată simţi mâna lui grea ca un mai între pulpele ei lipite, despărţindu-le şi făcând loc genunchilor lui…

Mai avem de scos din educația copiilor și Eminescu care zicea în limba română ceva asemănator cu ”pop your pussy” cum ar fi  ”Ia te dă cu (…)-ncoace / Ca să caut ce îmi place / Pleacă-mi-te-n jos aici Rochia ta s-o ridic / Rochie, cămaşă, poală, / Ca la (…) să-mi rămâi goală” sau și mai clar ”Şi să-ţi pun poalelel-n cap; / Ia te-ntoarce, te crăcană / Şi te-nfige ici, puicană”.

Conducerea liceului Petru Poni trebuie demisă, conducerea ISJ de asemenea, obligatoriu să fie demis și Tablan, șeful poliției, că accepta așa ceva în județul Neamt. Protecția Copilului să zboare cu totul și cei de la ISU sa fie prezenți pe viitor la astfel de evenimente pentru a dispersa cu jeturile de apă grupurile de tineri care se încing pe la Balurile Bobocilor.

Adolf Sandra Braun

Sursa foto : British Museum

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate