Din cauza atentatelor ce au avut loc, Primăria Piatra-Neamț a decis retragerea politiștilor din oraș

0

Din cauza atentatelor ce au avut loc, Primăria Piatra-Neamț a decis retragerea politiștilor locali din oraș. Mai precis, timp de 2 luni de zile s-a interzis iesirea polițiștilor locali din sediu pentru a reduce la maxim pierderea de vieți omenești în cazul unui atentat cu bombă la Piatra-Neamț.
Logica este simplă și eficientă. Lipsa polițistilor din oraș stimuleaza foarte mult furatul bagajelor, mai ales a celor uitate sau nesupravegheate, ceea ce face ca orice bombă plasată într-un loc aglomerat de un terorist să fie furată în cel mai scurt timp și transportată înspre cartierele Speranța sau Văleni. În cazurile în care se încearcă deschiderea mai grabnică a bagajului cu bombă artizanală, această operațiune se va face într-un loc ferit unde deflagrația va face cele mai puține victime.
Oricum, și la ora actuală plasarea unui colet sau a unui bagaj cu o bombă într-o zonă intens circulată este imposibilă, deoarece teroristul nici nu ar apuca să se îndeparteze prea mult de bombă că aceasta ar fi furată și mutată în altă locație. Totuși, pentru mai multă siguranță și încurajarea hoților de bagaje suspecte, primăria a decis retragerea polițiștilor locali din oraș pentru 60 de zile.

bomba

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate