În sfârșit! Intervenții gratuite la Spitalul Județean Neamț, medici de talie mondială

0Încet-încet, orașul nostru iese din întuneric, la propriu. Un generator de curent la mâna a 7-a a fost donat de către nemți spitalului nostru. În plus, zeci de medici care s-au dovedit șpăgari sau ineficienți au fost înlocuiți fără menajamente. Conducerea a ajuns la concluzia că cei 6 ani de medicină plus 5 de rezidențiat nu sunt de ajuns, așa încât au înăsprit drastic condițiile de participare la concurs, după cum urmează:

  • pentru medici, proba eliminatorie: să fi văzut de minimum 3 ori Anatomia lui Grey, de cel puțin 2 ori serialul House și minimum o dată primul sezon din New Amsterdam. Ca și probă practică, s-au testat abilitățile în tranșarea unei carcase de porc, cuțitele fiind la alegere;
  • pentru asistenți nu au fost necesare probe scrise sau orale, ci doar proba dezosării unui piept de pui;
  • infirmierele au avut nevoie de o scrisoare de recomandare din partea unui membru al familiei sau a unei cunoștințe pentru a confirma abilitățile de mânuire a mopului.

Acestea fiind spuse, s-a adunat o echipă tânără, încrezătoare, dornică de fapte mari. Vă dorim zile!Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate