Incendiu în Piatra Neamț din cauza podului de la Preluca

0

pod-preluca-incendiu

Știți cu toții podul de la Preluca, pe care se circula pe un singur sens și sunt blocaje de circulație de la începutul anului 2017. Ei bine nu o să vă vină să credeți dar din cauza acestui pod a ars un local din Piatra-Neamț.

Deși toată lumea știa ca acel pod trebuie făcut de prin 2010 și deși pe acolo se circulă pe un singur sens de prin 2016-2017, ei bine vreo câțiva cioflingari de abia acum au observat problema și au luat foc dar nu așa ci cu scântei. Una dintre scântei a sărit în zona toaletei de la localul din Piatra-Neamț și asta a fost.

Vinovați pentru acest incendiu sunt desigur cei de la PSD care au făcut poze la podul de la Preluca, poze care au stat la baza aprinderii cioflingarilor, care, alimentați preponderent cu fasole au produs componenta inflamabilă și de aici a fost doar un pas până la autocombustie. De la temperatura degajată de autocombustie, cioflingarii, s-au prăjit și la creier și de atunci repetă încontiuu m**e PSD. Medicii veterinari sunt rezervați în privința diagnosticului cioflingarilor și îi țin momentan sub observație.

Ing. Pârțuleț Fasolică

 

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate