La Piatra-Neamț s-a stabilit care sunt parcările în care tinerii se pot iubi

0

Primăria Piatra Neamț, a emis o Hotărâre de Consiliu Local prin care se interzice întreținerea de relații amoroase în unele parcări din Piatra Neamț.

Decizia municipalității vine în urma reclamațiilor primite cu privire la tinerii pietrenii care au făcut un obicei din a întreține relații diverse cu partenerele în parcările din oraș. În acest sens au fost deja montate semne explicite care interzic folosirea parcărilor în alte scopuri decât cel de staționare a autovehiculelor.

Primele astfel de semnalizări au fost deja montate în parcarea de la Sala Sporturilor și urmează să fie puse și în alte locuri considerate sensibile din acest punct de vedere.

Totuși, municipalitatea nu a vrut să supere și a amenajat corespunzător parcarea din zona pontonului de la Bîtca Doamnei, unde a fost montat și un tonomat pentru prezervative. S-a ales această locație deoarece este deja cunoscută ca fiind agreată de amorezii pietreni și, aflându-se la o distanță considerabilă de zonele cu locuințe, nici nu deranjează pe nimeni. Săptămâna viitoare se vor monta și toaletele.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate