Nenorocirea de la Mall s-a repetat. Oamenii au rămas ”arestați” la etaj

0

Incidentul din 2016, dezbătut pe larg într-o publicație de saltar din Piatra-Neamt, s-a repetat la Mall. Scările rulante nu au mai funcționat. Deodată oamenii au rămas din nou ”arestați” la etaj.

Ne amintim că publicația de saltar a atras atenția încă din 2016 când s-a întâmplat evenimentul și s-au blocat scările rulante spunând: ”cât va mai dura până când de la „incident” să se ajungă la „nenorocire”.” Iată că nenorocirea s-a întâmplat în această dimineață.

Cei surprinși de tragicul eveniment au fost nevoiți să coboare normal scările rulante blocate de o defecțiune. Așa ceva se poate întâmpla doar în județul condus de baronul Arsene de la PSD. Nicăieri în lume nu s-a mai auzit ca oamenii să fie umiliți și puși să coboare normal pe scările rulante.

Deja au trecut câteva ore de la tragicul eveniment și încă nimeni nu a fost arestat. Unde mama naibii sunteți cei de la poliție, DIICOT, DNA, SRI? Frăția comisarilor și cumetrii PSD-ului? Unde sunteți? Trebuie să coboare și să urce scări oamenii ca să vă treziți?

Șinșila Vestitoare

DISCLAIMER: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate