Pentru a nu afecta calitatea Wi-Fi-ului, coroanele copacilor din Piatra-Neamț au fost eliminate complet

0

Primăria municipiului Piatra-Neamț a demarat încă din luna februarie lucrările de curățenie și amenajare a spațiilor publice pentru sezonul de primăvară. Printre aceste lucrări sunt incluse și operațiunile de toaletare a arborilor din spațiile verzi ale municipiului Piatra-Neamț.

În colaborare cu ingineri horticultori, specialiști agronomi și reprezentanți ai firmelor de distribuție a internetului s-a stabilit ca muncitorii să elimine în proporție de 90% sau 100%, dacă este necesar, coroana copacilor care se intersectează cu rețeaua de cabluri de internet wireless pentru a preveni defecțiuni în transmiterea semnalului către clienți.

În zona Dărmănești lucrările s-au efectuat cu succes, echipele de muncitori respectând cu strictețe recomandarea de protejare a rețelelor de cabluri de internet wireless, eliminând în totalitate coroana arborilor din zona vizată. Recomandăm pietrenilor care consideră că aceste toaletări sunt prost făcute să își reconsidere poziția față de calitatea lucrărilor, deoarece în secolul XXI Wi-Fi-ul este mult mai important decât oxigenul.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate