Primarul de la Roman, supărat pe bună dreptate pe cei de la Camera de Comerț

1



Primarul de la Roman s-a supărat foarte tare când a văzut că târgurile organizate de Camera de Comerț sunt singurile manifestări unde el nu este în centrul atenției.
Înainte de ultimul târg, i-am rugat să aibă grijă de aspectul din centrul orașului, că trec mașini pe E85 din toate zonele, și nu se vede niciun afiș sau banner cu chipul meu în centrul orașului! Am discutat cu Camera de Comerț Neamț această problemă și a fost exact cum NU mi-am dorit: tot felul de chinezării și nici măcar un breloc cu chipul meu sau măcar o cutie de chibrituri cu „Marea familie romașcană” …Frate, unde suntem, în Bangladesh? Să vină cei de la Camera de Comerț să vadă cum arată arată un drum până la mine la birou … Habar nu au ce înseamnă un cult al personalității!”. a declarat mâhnit edilul romașcan.

leoreanu

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
1 Comentariu
  1. Vasile spune

    1 cap= o fraudă minoră; 1cap=un abuz în serviciu; 1 cap=o singură delapidare; 1 cap = o dublare a finanţării pentru un singur obiectiv..1 cap= o triplare a finanţării pentru alte obiective, 1 cap =fraude cu fonduri europene; 1 cap= un traseist fără scupule…………………………….. …UN SINGUR cap de nota 7=un OCEAN mare de minciuni DEMONSTRABILE!!!!!!!!!!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate