Scrisoare deschisă din partea prefectului de Neamț pentru premierul Orban

0

Domnule Prim-ministru Ludovic I. Subsemnata. Daniela Soroceanu, prefect de Neamț, vă aduc la cunoștință următoarea stare de fapt și vă rog respectuos să luați măsuri.

De când ați venit la guvernare ați spus că mă veți schimba pe mine și pe restul prefecților. Prima oară oamenii dumneavoastră au spus că vom fi schimbați în 48 de ore, apoi că în 2 săptămâni și de atunci au trecut mai multe ședințe de guvern și nimic.

Faceți ceva, domnule Orban. Am rămas fără bani. În fiecare zi când anunțați ședință de guvern noi trebuie să facem câte o petrecere de rămas bun cu angajații Prefecturii. La început a fost amuzant, dar chiar nu mai putem să o ținem din petrecere în petrecere. Avem și noi niște limite.

Faceți ceva, domnule Orban. Dacă nu vă este milă de mine și nici de colegii mei care își strâng lucrurile în fiecare zi când aveți ședință de guvern, măcar fie-vă milă de viitorul prefect, de pițipoancele și nepoții pe care trebuie să-i angajeze la Prefectură. Stau oamenii cu bagajele pregătite de atât de mult timp și li s-a oțetit șampania de câte ori au scos-o și au băgat-o înapoi la rece.

Faceți ceva, domnule Orban. E frig afara și liberalii dumneavoastră stau prin fața instituțiilor să intre înăuntru.

Faceți ceva, domnule Orban și schimbați mai repede prefectul și pe cei din deconcentrate. La noi la Neamț oamenii sunt mai suspicioși din fire și unii au început să ceară înapoi banii dați pentru viitoarele funcții care se tot lasă așteptate.

Faceți ceva, domnule Orban. Toată lumea e nemulțumită. Oamenii dumneavoastră au ajuns să lanseze zvonuri că eu, prefectul pus de guvernul PSD, aș fi dat mana cu PNL-ul numai ca să vă facă de râs și să vă forțeze mâna să mă schimbați odată. Vedeți, domnule Orban, V-ați adus propriii oameni în pragul disperării. Haideți, domnule Orban… Faceți ceva!

Cu mult respect si admirație,

fost candidat PNL, actual prefect PSD,

Daniela Soroceanu

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate