Septemberfest la Piatra Neamţ

Am reuşit să aflăm ce pun la cale compania care distribuie apă în judeţ şi primăria. Pe fondul ultimilor scumpiri ale apei şi nemulţumirilor cetăţenilor au decis ca începând cu data de 1 septembrie să-şi spele păcatele faţă de consumatori. Începând cu data menţionată la robinete nu va mai curge apă, aşa cum ne-am obişnuit cu toţii ci bere blondă. Această schimbare va dura două săptămâni, până pe data de 14 septembrie. Ultima zi va culmina cu faptul că la robinete nu va mai curge bere blondă ci brună.
Reprezentantul companiei de apă afirmă: “Ne-am gândit să facem o bucurie locuitorilor judeţului deoarece tot am scumpit apa dar n-am venit cu nimic nou. Acelaşi gust de apă din mlaştină, aceleaşi ţevi ruginite… Era necesar să venim cu ceva inedit. Ne-am gândit să oferim nemţenilor timp de două săptămâni, la acelaşi preţ, în loc de apă, bere. Astfel, costurile atât de mari pe mc vor fi justificate.”
Septemberfest la Piatra Neamţ. Primăria anunţă că-n acest interval fântânile arteziene din oraş vor funcţiona exclusiv cu bere iar principalele bulevarde din oraş vor fi transformate în super-terase. Nu vor lipsi celebrele maşinuţe, iujuri şi tiribombe. Se preconizează că se vor consuma în această perioadă aprox. 2500 mil mc de bere, dublul capacităţii barajului de la Bicaz.

Articol de la cititori

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Comentariile sunt închise

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate