Un jurnalist de Guineea, din Neamț, a vrut sa dea publicitate gratis la instituții dar și-a dat seama ca nu are unde

0

Un jurnalist de Guineea s-a decis să dea publicitate gratuită într-un ziar și a lansat ideea chiar public. Când să se apuce el de făcut vreo ofertă oficială și-a dat seama ”hâț” că de fapt nu are nici un ziar căci dacă ar avea vreun ziar și ar afla executorii judecătorești, ar expertiza economic și valorifica imediat publicația ca să mai recupereze ceva din miliardele pe care le datorează ziaristul minune.

De fapt sărmanul nu are decât ce e pe el că în rest orice ar apărea pe numele lui ar fi scos la licitație de executori.

Oricum ideea de a da gratuit publicitatea nu este nicio idee ci este ce face el, oficial, zi de zi. El dă totul gratuit la toată lumea. Dacă nu ar fi așa atunci ar afla de un eventual venit și executorii care îl caută să ia banii de pe el. Noroc că băiatul este un jurnalist sărac și cinstit care muncește pentru un salariu mizer la o firmă din Bicaz unde patronul ia toți banii de publicitate că dacă ar scăpa măcar un leu din bani și jurnalistului atunci acesta ar trebui să-i declare și atunci ”hâț” iar vine executorul și ia bănuțul.

Dar acum beleaua e și mai mare că nici nu mai poate jurnalistul lui pește prăjit să factureze de pe firma de pe care factura până acum căci nu văd să fi depus bilanțul la ORC pentru 2017 și patronul firmei are o duzină de dosare de executare silită, deci executori vor hali ”hâț” fiecare leu profit de la firmă.

Așadar, jurnalistul atomic a făcut de fapt un fel de spovedanie publică anunțând că dă totul gratis dar nu că așa vrea el, ci că legal nu prea mai are cum să dea altfel. Sau dacă are înseamnă ca asta le-a scăpat executorilor și ar fi bine să meargă să le spună și lor de ideea lui de a administra ziarul cu gratuități și ce mai visează el noaptea. Executorii judecătorești ar fi foarte încântați să afle ca are un ziar 🙂

Săpunel Nefolositul

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate