Nenorocirea de la Mall s-a repetat. Oamenii au rămas ”arestați” la etaj

0

Incidentul din 2016, dezbătut pe larg într-o publicație de saltar din Piatra-Neamt, s-a repetat la Mall. Scările rulante nu au mai funcționat. Deodată oamenii au rămas din nou ”arestați” la etaj.

Ne amintim că publicația de saltar a atras atenția încă din 2016 când s-a întâmplat evenimentul și s-au blocat scările rulante spunând: ”cât va mai dura până când de la „incident” să se ajungă la „nenorocire”.” Iată că nenorocirea s-a întâmplat în această dimineață.

Cei surprinși de tragicul eveniment au fost nevoiți să coboare normal scările rulante blocate de o defecțiune. Așa ceva se poate întâmpla doar în județul condus de baronul Arsene de la PSD. Nicăieri în lume nu s-a mai auzit ca oamenii să fie umiliți și puși să coboare normal pe scările rulante.

Deja au trecut câteva ore de la tragicul eveniment și încă nimeni nu a fost arestat. Unde mama naibii sunteți cei de la poliție, DIICOT, DNA, SRI? Frăția comisarilor și cumetrii PSD-ului? Unde sunteți? Trebuie să coboare și să urce scări oamenii ca să vă treziți?

Șinșila Vestitoare

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate