Explicația gropilor uriașe de pe drumurile din Piatra-Neamț

0

Cu siguranță nimeni nu e străin de gropile uriașe produse în asfalt de veșnicile șantiere ale ApaServ. Ceea ce nu vă spune nimeni este ceea ce urmează noi să vă spunem în exclusivitate.

În realitate, municipalitatea se confruntă cu o situație deosebită. În municipiul Piatra-Neamț s-a constatat o creștere a populației, mai ales de când s-a mutat Mircea Radu „Bre” aici și toate fanele au decis să îi urmeze exemplul.

Pentru a nu se ajunge precum în China ca oamenii să locuiască în apartamente cât o cutie de chibrituri, municipalitatea a realizat un pact secret cu ApaServ prin care s-a decis folosirea rețelei de canalizare în alt scop.

Urmează ca printr-un proiect cu fonduri chinezești să se valorifice spațiile subterane în vederea construirii de locuințe pentru noii veniți. Prețurile unei astfel de locuințe vor fi mult sub prețul unui apartament de la periferia orașului. Spațiile vor fi ventilate, iluminate, iar accesul la canalizare va fi gratuit… că doar se locuiește practic în ea.

Prin urmare, toți cei nemulțumiți de lucrările care se fac în municipiul Piatra-Neamț ar trebui să își reconsidere opinia și să aprecieze inițiativa în interesul cetățenilor. Un pic de disconfort nu strică, mai ales când e vorba de un scop măreț.

Rattus Pietreanus

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate