Adoptă un șobolan, o inițiativă locală

0

Mai mulți pietreni s-au plâns că locuințele le sunt invadate de șobolani. Ne referim aici în special la cei care locuiesc la bloc și nu prea au control asupra a ceea ce se întâmplă în subsolurile clădirilor.

Pentru a nu se mai repeta tragedia de la Timișoara, autoritățile au decis să sisteze operațiunile de deratizare și să angajeze specialiști în domeniul rozătoarelor pentru a consilia pietrenii în vederea adoptării șobolanilor.

Se vor realiza cursuri, în mod gratuit, cu privire la comportamentul șobolanilor în spații închise, tipuri de hrană preferată și dresarea lor pentru a le elimina agresivitatea. În cazurile persoanelor care au fobie de șobolani, există alternativa adoptării unui gândac de bucătărie, mult mai ușor de întreținut.

Cei care vor adopta unul sau mai mulți șobolani vor putea face parte din echipa de voluntari care pot consilia alți potențiali adoptatori.

Șobolanii care nu sunt adoptabili vor ajunge într-un adăpost public special destinat rozătoarelor unde vor trăi până la adânci bătrâneți.

Remus Ratatouille

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate