Grădina Zoo din Piatra-Neamț va primi exemplare noi

0

Deoarece administrația Grădinii Zoologice din Piatra-Neamț a semnalat faptul că nu mai are resurse financiare pentru a aduce noi exemplare de animale exotice din Africa sau Asia, autoritățile locale au decis să se implice în popularea spațiilor rămase libere.
Această implicare rezolvă două mari probleme cu care se confruntă municipiul Piatra-Neamț. Pe de o parte crește numărul spațiilor de închisoare pentru cei arestați preventiv, și pe de altă parte va adăposti oamenii străzii care, deși buni de muncă sau buni de dus la școală, preferă să terorizeze populația municipiului cu cerșetoria.
Infractorii periculoși vor fi închiși în cuștile de lângă urși, iar cei care sunt prinși că cerșesc vor fi distribuiți în cuștile de pe întregul spațiu al parcului Zoo.

Pietrenii și turiștii vor putea observa exemplare superbe de tâlhari, agresori și criminali și vor putea admira comportamentul specific al cerșetorilor care se exteriorizează în mod deosebit și specific când vizitatorii le oferă covrigi și biscuiți.

Periodic, o patrulă de polițiști locali va examina starea exemplarelor din cuști și va recomanda cetățenilor să nu ofere bani cerșetorilor, în ciuda insistențelor lor.

Cei care doresc să ofere bani, pot dona pentru crearea unor cuști speciale pentru exemplare rare de politicieni din administrația publică locală care s-au autodenunțat pentru că nu au respectat interesele cetățenilor, ci doar interesele personale.

girafa

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate