Mulți nemțeni riscă amenzi usturătoare și închisoare între 3 luni și 2 ani

0

În urma unor studii îndelungate și urmărind mai multe tiparuri psihologice pe linia criminalității nemțene, la nivelul poliției județene s-a ajuns la concluzia că 90% din infracțiunile comise sunt cauzate la nivel subconștient de faptul că pesimismul și stările psihologice negative îndeamnă cetățenii de bună credință să încalce legea.

Principalele infracțiuni comise sunt furturile de alimente producătoare de serotonină: ciocolată, banane sau produse lactate. Comerciații nemțeni se plâng din ce în ce mai mult de furturile de sortimente scumpe de ciocolată din rafturi și au depus o petiție prin care solicită sancționarea persoanelor predispuse să comită astfel de infracțiuni.

În consecință, la nivelul poliției județene s-a înființat un Departament de Antipesimism care va monitoriza periodic expresia facială a cetățenilor nemțeni. În cazul în care se vor identifica cetățeni care nu zâmbesc la contactul cu organul de control și care au privirea tristă și pierdută, aceștia vor fi escortați la secția cea mai apropiată de poliție pentru a fi anchetați.

În cazul în care se va dovedi că nivelul de serotonină al cetățeanului este suficient de scăzut pentru a predispune la furt de ciocolată, acesta riscă o amendă de până la 5000 de lei sau închisoare între 3 luni și 2 ani dacă este prins furând produse care favorizează secreția de serotonină.

Cei care doresc să prevină astfel de sancțiuni vor trebui să exerseze expresia zâmbetului și să conștientizeze că privirea le poate trăda starea de sprit negativă. De asemenea, aceștia pot primi consiliere gratuită din partea psihologilor din cadrul Departamentului de Antipesimism. Ca bonus, după 10 ședințe de terapie vor primi o cutie cu praline.

ciocolata

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate