În lipsă de personal, Ortopedia Piatra-Neamț va angaja medici cu diplome false pentru stagiu de pregătire

0



Cunoașteți cu toții situația devastatoare care există acum la secția de Ortopedie a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, unde 5 medici au fost efectiv luați pe sus de forțele de ordine, fiind acuzați de luare de mită. Secția funcționează acum în regim de avarie, iar situația este extem de îngrijorătoare, deoarece pacienții trebuie redirecționați la alte spitale.

Prin urmare, conducerea SJU Piatra-Neamț, având o altă perspectivă asupra cazurilor cunoscute deja în mass-media națională de medici cu diplome false, a decis să profite de fenomen și să solicite sprijinul acestora.

Prin urmare, în schimbul muncii în folosul comunității (deci voluntariat) în cadrul secției de Ortopedie Piatra-Neamț, aspiranții la funcția de medic, dar care nu au studiile necesare, pot activa legal și dobândi gratuit cunoștințele de specialitate.

După o perioadă care se va stabili ulterior, aceștia vor putea realiza rezidențiatul la acestă secție, primind în schimb o diplomă și dreptul de a câștiga un salariu decent.

Conducerea Spitalului speră că astfel se va diminua și fenomenul șpăgilor, pacienții refuzând să dea bani unui necalificat care îl operează și preferând să investească în pomelnice și acatiste în speranța că va scăpa cu viață în urma intervenției.



Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate