Discreție maximă. Bolile cu transmitere sexuală, tratate într-o locație exclusivistă la Piatra-Neamț

0



Că e vorba de Chlamydia, Herpes, HPV, gonoree, sifilis, hepatită și alte boli din sfera celor cu transmitere sexuală, în mod normal acestea sunt tratate de medicul ginecolog sau urolog.

Pe fondul scandalurilor cu medici falși din ultima perioadă, Ministerul Sănătății a decis că dacă tot nu a murit nimeni din cauza lor, majoritatea dintre ei pot fi acreditați pentru prestarea serviciilor medicale.

Acesta este și cazul unei foste prostituate din Neamț care acum a debutat ca specialist în tratarea bolilor cu transmitere sexuală într-o locație în care a activat și ca „transmițător” de aceste boli. Click aici pentru detalii.

Fiind absolventă a cursurilor de biologie și chimie în clasele V-VIII într-un sat din Neamț, aceasta și-a făcut propriul laborator de analize în incinta pensiunii și asigură discreție totală pentru pacienții ei care pot beneficia de tratamente de ultimă generație la prețuri pentru orice buzunar.

Noi totuși vă recomandăm să apelați la specialiștii acreditați, dar dacă doriți mai multă discreție, rămâne la latitudinea dumneavoastră.



Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate