O persoană foarte importantă va intra în grevă dacă se sistează lucrările pe DN 15 Bicaz – Poiana Largului

0

Zvonurile că în urma auditului făcut de Ministerul Transporturilor în ceea ce privește firmele care au obținut contracte pentru realizarea infrastructurii din Neamț există șanse mari ca lucrările să fie sistate din diverse litigii l-au determinat pe Moș Crăciun să facă o declarație publică prin intermediul site-ului nostru.

Așadar, contactați de purtătorul de cuvânt al lui Moș Crăciun, domnul Piar Spiriduș, suntem îndreptățiți să vă prezentăm plângerea celui mai iubit personaj al sărbătorilor de iarnă:

„Constat cu mâhnire că riveranii de pe DN 15 vor rămâne, din nou, izolați. Nu a fost destul că de 30 de ani calamitățile au rupt drumul, acum se pare că lucrările vor fi sistate pentru că cineva nu a fost cuminte. Eu le transmit tuturor celor care nu au fost cuminți că anul acesta nu voi mai trece pe la ei să le las cadouri și, în același timp, din cauza drumului neterminat încă, nu îmi pot expune renii la riscul de a rămâne în pană pe șantier. Așadar, voi intra în grevă finlandeză și voi lăsa toate cadourile cu etichetele destinatarilor chiar pe barajul de la Bicaz, fiindu-mi imposibil efectiv să merg pe acel drum. Pe această cale îl invit pe ministrul Transporturilor să le ducă el personal celor în drept. Așa mi se pare cel mai corect, altfel nu primește nici el cadou. Și sunt un om de cuvânt.”, a transmis Moș Crăciun.

Dănuț Pedelescu

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate