PNL Neamț a dat lovitura cu candidatura celui care va fi „ca candidat” la primăria Piatra Neamț

0

Ultimii ani ne-au învătat multe. Iar cea mai importantă lecție este că nimic nu este întâmplător și că nu există minuni nemeritate.
Într-un moment în care comunitatea are nevoie din ce în ce mai mare de asumare și responsabilitate, am ales să îmi anunț intenția de candidatură pentru Primăria Piatra Neamț, din partea PNL Piatra Neamț.
anunță pe pagina sa de Facebook Excelența Sa, Andrei Carabelea.

PNL Piatra-Neamț va spulbera toate partidele chiar și propriul partid cu așa o candidatură. Doar matematica cuantică poate exprima numărul de voturi pe care pietrenii le vor da marelui gânditor și ideolog Carabelea.

De departe se vede că PNL România își dorește foarte mult să obțină primăria Piatra-Neamț: altfel nu se explică de ce liberalii irosesc în provincie o asemenea valoare, un asemenea om politic de talie națională, am putea spune chiar internațională.

Dacă PNL Piatra-Neamț îl va nominaliza pe domnul Carabelea ”ca candidat” la primărie, PSD-ul nici nu mai are sens să facă vreo campanie că o face degeaba. Soarta primăriei e pecetluită.

Succes, domnule Carabelea. Toată suflarea orașului este alături de dumneavoastră. Succes PNL Piatra-Neamț. În sfârșit liberalii și-au găsit calea, și-au găsit farul călăuzitor în alegeri.

Traian Iohannis

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate