Primărița de la Tașca a fost atacată de un șobolan

0

Primarul comunei Tașca, Daniela Ursache, a fost atacată de un șobolan pe care chiar ea îl hrănea cu ceva firimituri pe la zilele comunei sau pe unde mai erau sărbători cu de-ale gurii.

Desigur că șobolanului nu i se poate reproșa nimic, deoarece șobolanii nu sunt animale de companie care să țină minte lucruri. Șobolanii sunt animale instinctuale care la foame fac urât.

Doamna primar este în afara oricărui pericol, deoarece șobolanul nu a apucat să o muște. Chiar dacă este iubitoare de animale, doamna primar a luat deja măsuri în sensul deratizării.

Morala: Nu dați de mâncare șobolanilor. E doar o chestiune de timp până vor sări să vă muște. Cum se simt speriați, sunt flămânzi sau sunt în călduri, șobolanii care păreau simpatici când rodeau bucățica de pâine pe care le-o dădeați, devin agresivi și sar la voi.

DEX: ȘOBOLÁN,șobolani,s. m. Mamifer rozător omnivor din familia muridelor, mai mare decât șoarecele, cu coada lungă acoperită cu solzi în formă de inele, care trăiește în jurul locuințelor, hambarelor, depozitelor etc., povocând mari stricăciuni .

Rattus norvegicus

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate