Raportul lui Pufulete către stăpân

0

Stăpâne!

În ultima săptămână am scris 42 de articolașe dintre care 25 cu m**e PSD sub diverse forme, vreo două de laudă pentru doi ciumați roțșii ca să se enerveze ceilalți din PSD că pe ei îi toc și pe ăștia nu și prin alte articole care nu au treabă cu PSD-ul am băgat trimitere către poza aia nașpa cu Ionel.

După cum vezi în ”print scrinul” de mai jos am tocat la PSD în ultima săptămână mai mult decât Bot și decât orice #rezist așa că te rog sa mărești puțin rația de bomboane pentru că eu trebuie să gândesc ce să mai inventez de PSD-iști și creierul meu are nevoie de dulce.

Și ar mai fi ceva. Dacă se poate, nu e obligatoriu, doar dacă se poate, un bax de hârtie igienică de aia mai moale ca sunt puțin iritat la popou de cât am făcut câh pe mine cu podul de la Preluca, Soroceanca și debarcarea lui Dragnea și Arsene. Te rog frumos, că sunt iritat și se vede la mers. Mulțumesc.

Aici mai jos  am dat cu roșu pe toate articolele în care am paradit pe ăștia cu ciuma roșie ca să vezi că am muncit serios.

raport

Cu docilitate și respect
Pufulete de companie

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate